Ekran dotykowy toyota yaris

https://www.grupa-wolff.eu/bezpieczenstwo-instalacje-procesowe/detekcja/detektory-gazu/detektor-primax-p/

GASTRO POS jest programem, który umożliwia na silną i intuicyjną sprzedaż, stworzoną w kilku ruchach poprzez ekran dotykowy. Jak niezwykle atrakcyjny sposób na targu gastronomicznym zajmuje się wielkim uznaniem wiodących szefów restauracji. Jego intuicyjna obsługa działa w produkcji kelnerom i tym tymże ułatwia szkolenie nowych pracowników.

Dzięki bardzo popularnej, intuicyjnej obsłudze nie potrzebuje eleganckich oraz długich szkoleń, a bardzo przystępna forma użytkowania za pomocą ekranu dotykowego, zintegrowana z dużą gamą funkcji, bardzo dobra sprawdzi się w nie lecz w średnim, pojedynczym lokalu, a i w budów gastronomicznej.

Indywidualne dobranie funkcji Dzięki bardzo dużo pracom i modułom GASTRO POS jest niezwykle elastycznym systemem, jaki kupimy na placu. W współzależności od profilu lokalu, lub stanowi to bar, pub, i nawet restauracja, możesz dopasować oraz spersonalizować opcje, jakie będą najpodobniejsze dla Twoich potrzeb.

Bezpieczeństwo Logowanie się swoich gości do programu przez wprowadzenie niepowtarzalnego kodu, odcisk palca czy zbyt pomocą karty magnetycznej umożliwia pełny monitoring zarówno jego czasu rzeczy kiedy i sukcesie jaki tworzy. W współzależności od miejsca, można również ustalić widok opcji tak, by był on dobrany do uprawnień danej osoby, np. kelner widzi jedynie sprzedaż, manager widzi sprzedaż i wystawianie faktur, właściciel ma dostęp do ludzi możliwości. GASTRO POS pozwala zminimalizować straty lokalu oraz zwiększyć zyski. Program pos gastro ułatwia i obsługę rozliczeń w gastronomii.

Zalety programu:

obsługa przez ekran dotykowy, wykonując kilka kliknięć; dopasowanie ekranu do jednych potrzeb; kontrola rachunków oraz zamówień; przejrzysto zaprojektowany ekran bonowania; obrazowa prezentacja sali; rozliczenia kelnera w dowolnym momencie; zapisywanie czasu pracy; brak trudności w modyfikowaniu potraw; zgodność z kuchnią; sprawdzanie zamówień i rachunków; elastyczne kształtowanie cen; kontrola ustalanych rabatów; współpraca z organizmami hotelowymi i akcesoriami do zadań specjalnych.