Krajalnica bizerba vs 8

Bizerba związana jest z sektorem spożywczym od 1866 roku, nic więc dziwnego, że widzi tę dziedzinę jak mało kto. Ważna w 120 krajach, zatrudnia ponad 3300 pracowników, oferuje wszechstronne rozwiązania w kierunku krojenia, ważenia, etykietowania, przetwórstwa i ochrony produktów spożywczych.
Gwarancja najwyższej odmianie
Uważając na uwadze, iż atrakcyjnie zapakowany i zaprezentowany artykuł jest łatwo wyszukiwany przez mężczyzn i posiada wizytówkę sklepu, Bizerba wyspecjalizowała się w sztuk maszyn do krojenia pieczywa, wędlin i serów. Krajalnica Bizerba to krajalnica ręczna, półautomatyczna lub automatyczna. Ręczna krajalnica poświęcona jest do produktów świeżych – boczku, szynki, suchego i pieczonego mięsa, twardych warzyw i szynki. Krajalnice ręczne stosowane są w magazynach firmowych, zakładach mięsnych, dużych kuchniach. Gwarantują wysokie, gładkie cięcie, bezpieczeństwo i jakość krojenia. Krajalnica półautomatyczna zaopatrzona w stalowy nóż z chromowanym wyżłobieniem kupi na zdobycie cienkich, gładkich plastrów o żądanej grubości i systemie ułożenia (stos lub wachlarz). Wszystkie funkcje widoczne są w porządku ręcznym zaś w automatycznym.

optima magazyn

Charakterystyka budowy
Krajalnica w sumie automatyczna jest narzędziem wielofunkcyjnym. Transportuje, kroi, porcjuje oraz układa plastry artykułu w technologia zgodny z projektem wybranym przez operatora. Maszyna posiada elektroniczny panel sterowania z perspektywą ustawienia i zaprogramowania parametrów całego procesu. Każde urządzenia Bizerby ukazują się niezawodnością oraz trwałością. Spowodowane są z najdelikatniejszych produktów, które dają utrzymanie warunków czystości i bezpieczeństwa pracy. Wszystkie elementy budowy są odporne na funkcjonowanie wody również nowych płynów, ponadto elementy tnące są dobre w demontażu i czyszczeniu (niektóre można prać w zmywarkach). Opływowe kształty, solidna obudowa, przyjemna i lekka praca, oferta praktyki w praktycznie każdych warunkach, prosta obsługa, ekonomiczność pod względem energetycznym (mniejszy pobór od maszyn walce o 35-65%), precyzja krojenia (cienkie, równe plastry, bez poszarpanych krawędzi, do jednego zaokrąglonego końca batona) – wszystko to gra Bizerbę w porządku liderów maszyn i lekarstw dla przemysłu spożywczego.