Program do zarzadzania domowym budzetem

bezpłomieniowe odpowietrzanie

System POS to układ gastronomiczny do zarządzania każdego typu obiektami gastronomicznymi, jak restauracje, puby, pizzerie, bary szybkiej obsługi, restauracje hotelowe oraz tymże odpowiednie.

Dla maluchów również bogatszych lokali POS znacznie dokładnie zbiera się w obsłudze zarówno małych lokali, jak oraz szybkich sieci gastronomicznych. To główne narzędzie, dostosowane do lekturze na wolnej liczbie stanowisk POS. Projekt w dobry sposób usprawni zarządzanie na indywidualnych szczeblach menedżerskich, zapewniając pełną władzę nad każdym odcinkiem książce w terenu. Dzięki oprogramowaniu wzrośnie komfort obsługi klientów. System znacznie wpłynie na wydajność zatrudnionych w kuchni natomiast na sali, co przyśpieszy czas realizacji zamówionych potraw. Szczegółowa analiza preferencji i popytu wśród klientów ułatwi natomiast planowanie smacznego menu.

Zgodność z własnymi urządzeniami Oprogramowanie gastronomiczne POS może współpracować z wieloma udogodnieniami a systemami, które usprawnią życie każdego lokalu. Wykonywanie na profesjonalnym sprzęcie takim jak: drukarki fiskalne, system monitorów kuchennych lub same bezprzewodowe systemy przywoławcze minimalizują czas obsługi, przychodzą na bliższą rotację stolików, czyli zwiększają zyski restauracji. Jasny i prosty sposób obsługi programów POS, umożliwia wygodą pracę, przyspiesza realizowanie poszczególnych zadań, minimalizuje okres szkolenia pracowników oddziałując na spadek kosztów wdrożenia systemu.

Czerpanie z elementu zapewnia: Wygodę pracy: intuicyjna obsługa, dodawanie wpisów do zamówień, zgodność z kasami lub drukarkami fiskalnymi i czytnikami kodów kreskowych, przyporządkowywanie skrótów danym potrawom, natychmiastowe wysyłanie informacji o próbach przekroczenia uprawnień, wpisywanie i liczenie potraw specjalnych, itp. Przejrzystość: wgląd do rachunków, transakcje i saldo każdego stolika, grupowanie artykułów spożywczych, np. warzywa, napoje, alkohol, szczegółowy obraz na salę, spis dodatków do potraw, ustawianie kolejności wydawania dań, wiedze o zbyt wydłużonym czasie obsługi stolika, itp. Szybkość: zbieranie i zmiana zamówień, drukowanie bonów w tłu przygotowania dań, szybka zmiana zamówień, pasek produktów dużego wyboru, itp. Wszechstronność: bezpieczne logowanie pracownika, sterowanie szufladą kasową, obsługa innych form płatności.